Bromfietsrijles

Nu starten, geen wachttijden en supersnel je bromfietsrijbewijs halen? Volg dan nu de spoedcursus van Rijschool Drive-Inn.

Heb je geen haast? Volg de rijlessen dan in een rustig tempo, wanneer het je uitkomt.

Stap 1: Meld je aan
Stap 2: Kies na de rijtest het pakket dat bij je past
Stap 3: Start met jouw rijopleiding op maat
Stap 4: Sluit af met het CBR-praktijkexamen en slaag voor jouw rijbewijs

€ 299
Choose
Aantal lessen    6
Praktijk examen greenvink

Betalingen van lespakketten of termijnbetalingen kunnen worden overgemaakt of contant betaald worden. Betalingsmogelijkheden: per les, 2 renteloze termijnen of contant

Examenkosten zijn inclusief: Eigen Verklaring CBR, administratiekosten en 21% BTW.

Pakketlessen dienen binnen een jaar na betaling opgenomen te worden.

Ook voor bromfietsrijles kun je bij ons terecht! Ben jij al 16 jaar geworden? Dan wordt het eens tijd om op de bromfiets te stappen en bromfietsrijles te gaan nemen. Ben je zoek naar een goede bromfietsrijschool? Dan ben je bij Rijschool Drive-Inn aan het juiste adres. Want bij ons haal je je bromfietsrijbewijs namelijk in 1 dag!! Je begint s’ochtends en s’middags heb je je bromfiets praktijkexamen.

De bromfietsrijlessen
We verzamelen s’ochtends bij de bromfietsrijschool. Je kunt gratis gebruik maken van onze helmen en handschoenen! Uiteraard mag je ook je eigen spullen meenemen mits deze voldoen aan de veiligheidseisen. Bij de rijschool wordt je een aantal belangrijke punten uitgelegd over de bromfiets. Dit is namelijk ook een onderdeel op je bromfietsexamen en de examinator van het CBR zal hier ook een aantal vragen over gaan stellen!

Vervolgens ga je de weg op met één van onze bromfietsinstructeurs en krijg je bromfietsrijles! Tijdens de bromfietsrijlessen ga je eerst in een rustige omgeving je voertuigbeheersing opbouwen en je plaats op de weg leren. Wanneer dit voldoende is dan ga je over naar het belangrijkste onderdeel: het kijktechniek. Dit zul je op een professionele wijze gaan leren hoe je dit moet gaan toepassen in het verkeer. Je kijktechniek is een onderdeel van je bromfietsrijopleiding wat heel belangrijk is. Je bent immers zeer kwetsbaar op een bromfiets! Vervolgens in de middag is het tijd voor je bromfietsexamen. In totaal ben je daar ongeveer 45 minuten mee bezig waarvan 25 minuten het rijden is. De examinator zal je op je voertuigbeheersing, plaats op de weg en voornamelijk je kijktechniek gaan beoordelen!