Opfriscursus motorrijlessen

Het rijbewijs A heb je in jouw bezit, maar…  je hebt vanwege persoonlijke redenen weinig uren op de motor doorgebracht of nog vervelender, je hebt een nare ervaring in het verkeer opgedaan. Mogelijk durf je niet of nauwelijks meer aan het hedendaagse verkeer deel te nemen.

BLIJF ER NIET MEE ZITTEN!

Rijschool Drive-Inn heeft al veel rijbewijsbezitters, die tot voor kort nog in dezelfde situatie verkeerden als jou, weer veilig de weg opgeholpen.

Onze aanpak?
Dit vraagt heel wat van jou en jouw instructeur, daarom krijg je een instructeur met minimaal 10 jaar rijervaring. Je begint met rijden op een rustig tijdstip, op de lesmotor, met jouw instructeur. De instructeur observeert en begeleidt je tijdens de rit. Na afloop krijgt je een advies. Jouw wensen ten aanzien van je verbeterpunten worden ook meegenomen. Samen ga jij werken aan de punten die nodig zijn om van jou weer een veilige en zelfstandige weggebruiker maken.

Hoeveel lessen?
De lesaanpak is individueel afgestemd en hangt af van jouw persoonlijke situatie en wensen. Het is ook mogelijk om de laatste les samen met de instructeur op jouw eigen motor te rijden.

Ons doel?
Dat jij weer met een veilig gevoel de weg op kunt en volop kunt genieten van jouw rijbewijs!